Baroul Bucuresti, in colaborare cu Crucea Rosie, lanseaza o campanie de donare sange in randul avocatilor

Data: 30 March 2017, 14:57 | autor: L.J. | 0 comentarii | 608 afisari

 

Reprezentantii Baroului Bucuresti, condus de av. Ion Dragne (foto), au transmis, intr-un comunicat dat publicitati luni, 30 martie 2017, ca lanseaza o campanie de donare sange in randul avocatilor membri.


Iata comunicatul Baroului Bucuresti:

”Baroul Bucuresti, in colaborare cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, lanseaza in randul avocatilor membri o campanie de donare sange.

Recoltarea se va efectua in zilele de 18 aprilie si 2 mai, prin serviciile specializate ale Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti, in cadrul unui spatiu pus la dispozitie in Policlinica Avocatilor de la sediul din str. Dr. Raureanu nr. 3, prin grija Filialei Bucuresti-Ilfov a Casei de Asigurari a Avocatilor.

Pentru donarea de sange, avocatii sunt rugati sa verifice in prealabil daca intrunesc toate conditiile necesare donarii, urmand a completa un chestionar inainte de recoltare. Toate informatiile despre donatori (nume, prenume, adresa, loc de munca , telefon, adresa email , informatii medicale) sunt confidentiale.

Avocatii care intrunesc conditiile necesare si doresc sa doneze sange sunt invitati sa isi exprime intentia de a participa prin email la adresa secretariat@baroul-bucuresti.ro, cu indicarea numelui si a datelor de contact, precum si a datei in care urmeaza sa se prezinte. Avocatii donatori vor avea asupra lor un act de identitate.

Conform celor agreate cu Crucea Rosie, tichetele valorice care se acorda in baza art. 11 din Hotararea nr. 1364/2006 pentru aprobarea drepturilor si obligatiilor donatorilor de sange, urmeaza a fi preluate prin proces-verbal de la avocatii donatori si donate catre Crucea Rosie, in baza unui contract de sponsorizare.

Donatorii beneficiaza de rezultatele analizelor de laborator: grup sanguin ABO si Rh, HLG (hemoleucograma) glicemie, Atg HBs, Ag/Ac HCV, Ag-Ac HIV1+2, Ac HTLV I+II, Ac –anti Treponema pallidum (bacteria care produce sifilis), ALT (transaminaza-enzima hepatica)”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.