Baroul Bucuresti, anunt pentru avocati: De la 1 septembrie se va proceda la suspendarea din profesie a restantierilor

Data: 02 July 2015, 15:31 | autor: C.G. | 0 comentarii | 2142 afisari

Baroul Bucuresti a dat publicitatii, joi 2 iulie 2015, un anunt prin care le reaminteste avocatilor de obligatia achitarii restantelor la plata taxelor si a contributiilor datorate bugetului Baroului, UNBR si Casei de Asigurari a Avocatilor.


Potrivit anuntului, de la 1 septembrie 2015, Consiliul Baroului Bucuresti va proceda la aplicarea masurii suspendarii din profesie a avocatilor restantieri.

Anuntul Baroului Bucuresti:

"Consiliul Baroului Bucuresti reaminteste avocatilor obligatia de plata a restantelor la taxele si contributiile datorate bugetului Baroului Bucuresti, UNBR si Filialei Bucuresti a Casei de Asigurari a Avocatilor, cu precizarea ca de la data de 01.09.2015, Consiliul Baroului Bucuresti va proceda la aplicarea masurii suspendarii din profesie a avocatilor restantieri, in conformitate cu dispozitiile art. 28 lit. c) din Legea nr. 51/1995, republicata.

Totodata, Consiliul Baroului Bucuresti reaminteste avocatilor ca au obligatia de a depune la dosarul profesional copii legalizate ale actelor de studii, respectiv diploma de licenta si foaia matricola, in conformitate cu dispozitiile Deciziei nr. 58/2009 a Consiliului UNBR.

Potrivit dispozitiilor art. 1 pct. 2 din Decizia nr. 58/2009 a Consiliului UNBR, nerespectarea prevederilor mai sus mentionate constituie abatere disciplinara".

foto: av. Ion Dragne, decan al Baroului Bucuresti

sursa foto: inm-lex.ro

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.