Baroul Bucuresti a lansat o invitatie la Adunarea Generala Electiva a Filialei Bucuresti-Ilfov a Casei de Asigurari a Avocatilor

Data: 28 April 2017, 16:55 | autor: L.J. | 0 comentarii | 580 afisari

 

Baroul Bucuresti, condus de av. Ion Dragne (foto), a dat publicitatii joi, 27 aprilie, o invitatie la Adunarea Generala Electiva a Filialei Bucuresti-Ilfov a Casei de Asigurari a Avocatilor, care va avea loc sambata, 6 mai 2017, ora 10.00, la Sala Palatului, potrivit unui comunicat al Baroului Bucuresti.

Iata comunicatul Baroului Bucuresti:

”Avand in vedere ca avocatii au calitatea de asigurati la sistemul propriu de asigurari sociale, Consiliul Baroului Bucuresti invita membrii baroului sa participe la Adunarea Generala Electiva a Filialei Bucuresti-Ilfov a C.A.A, care va avea loc in data de 6 mai 2017, la Sala Palatului, incepand cu ora 10.00.

Ordinea de zi:

1. Alegerea Consiliului de Administratie care va fi format dintr-un numar de 5 membri permanenti, din care unul va fi in mod obligatoriu pensionar al sistemului propriu C.A.A. si alegerea a 3 membri supleanti, dintre care doi avocati in activitate si un avocat pensionar al sistemului propriu C.A.A.

2. Alegerea Comisiei de Cenzori care va fi formata dintr-un numar de 3 membri, dintre care doi avocati in activitate şi un avocat pensionar al sistemului propriu C.A.A.

3. Diverse

Conform art. 43 din Legea nr. 51/1995 si ale art. 232 alin. (2) si (3) din Statutul profesiei de avocat, obligatia de participare este prevazuta sub sanctiunea raspunderii disciplinare, in conditiile legii si statutului.

Ca urmare a caracterului electiv al adunarii, prezenta la adunare este personala si obligatorie, nefiind posibila reprezentarea prin mandat.

Cu ocazia adunarii generale va fi organizata o conferinta de formare profesionala continua cu tema „Sistemul de pensii in noua reglementare“, lectori: consilier avocat Nicu Tiberius si consilier avocat Mihai Tanasescu.

Evenimentul este creditat cu 5 puncte de pregatire profesionala”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.