Baroul Bucresti a anuntat ca au fost alocate fondurile necesare platii onorariilor avocatilor care pledeaza din oficiu

Data: 02 August 2017, 20:13 | autor: L.J. | 0 comentarii | 303 afisari

 

Baroul Bucuresti a dat publicitatii marti, 1 august 2017, un anunt referitor la fondurile necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta juridica din oficiu si onorarii curatori speciali.


Iata anuntul Baroului Bucuresti:

"Decanul Baroului Bucuresti, Ion Dragne, instiinteaza ca au fost alocate fondurile necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta juridica din oficiu si onorarii curatori speciali, aferente lunii MAI 2017.

Toti avocatii indreptatiti la plata onorariilor din oficiu si curatela sunt rugati sa se prezinte la Baroul Bucuresti incepand cu data de 01.08.2017, pentru completarea facturii in vederea virarii banilor in contul deschis pe cabinet de avocat / persoana fizica autorizata sau pentru programare plata casierie".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.