Baroul Arad, ultim omagiu pentru fostul decan

Data: 30 June 2015, 11:55 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1329 afisari

Conducerea Baroului Arad, prin decanul Cristian Alunaru, a transmis, luni 29 iunie 2015, un mesaj de condoleante pentru avocatul Mircea-Vicentiu Serb (foto), fost decan al Baroului Arad si fost consilier al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.


Omagiul:

Cu nemarginita tristete aduc la cunostinta avocatilor din Baroul Arad precum si a intregii lumi juridice aradene trecerea la cele vesnice, dupa o lunga si grea suferinta, a celui care a fost timp de opt ani Decanul Baroului Arad, apoi Consilier al UNBR si Consilier al Baroului Arad,

Dedicat cu toata fiinta profesiei de avocat, crezul colegului nostru Mircea Vicentiu Serb este exprimat cel mai frumos in prefata la volumul 'Avocatii aradeni 1875-1989', publicat in Arad in anul 2014: 'Intr-un stat de drept, avocatul este indispensabil justitiei si justitiabilului, deoarece are sarcina de a apara drepturile si libertatile fundamentale. Astfel, avocatul ocupa o pozitie unica si esentiala in orice societate democratica'.

In aceste triste momente nu gasesc cuvinte mai potrivite decat cele ale scriitorului Aldous Huxley: 'Sufletele celor plecati de la noi traiesc in inimile celor ramasi aici, imbarbatandu-i si ajutandu-i sa devina mai buni. Mortii nu se pot bucura de o atare nemurire, decat daca cei vii sunt gata sa le-o dea'.

Aceste cuvinte se doresc un calduros imbold adresat tuturor colegilor de a aduce un ultim omagiu distinsului nostru coleg disparut, astazi 29.06.2015, la Casa Funerara Kuki din Cartierul Gradiste, unde se afla depus, si a-l conduce pe ultimul drum, marti 30.06.2015 ora 12:30 la Cimitirul 'Pomenirea'.

Decan,

avocat dr. Cristian Alunaru”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.