Balul avocatilor stagiari din Baroul Bucuresti

Data: 28 February 2020, 12:43 | autor: L.J. | 0 comentarii | 578 afisari

Baroul Bucuresti anunta ca s-a decis ca, in colaborare cu avocatii stagiari, sa se organizeze o noua editie a Balului avocatilor stagiari, la care sunt invitati sa participe avocatii stagiari si indrumatorii acestora, precum si avocati din Bucuresti, in limita locurilor disponibile.


Astfel, Balul Avocatilor Stagiari, Editia 2020, va avea loc pe 11 aprilie, in Sala Unirii a Palatului Parlamentului, incepand cu ora 18.30:

“Baroul Bucuresti va suporta in cota de ½ costurile ocazionate de eveniment, urmand ca diferenta sa fie acoperita prin contributia participantilor, respectiv 100 lei/persoana.

Pretul unui bilet include cina, open bar si programul social. Biletele vor putea fi achitate la casieria Baroului Bucuresti,etajul IV, fiind disponibile si in seara evenimentului, la intrare.
Formele de exercitare a profesiei sunt invitate sa contribuie prin sponsorizari, urmand a beneficia de promovare pe site-ul baroului si la locatia evenimentului”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.