Avocati cercetati de Baroul Bucuresti

Data: 08 November 2019, 11:34 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1235 afisari

Baroul Bucuresti condus de Ion Dragne (foto) anunta ca a decis initierea procedurii de cercetare prealabila a mai multor avocati.


Cercetarea are legatura cu convocarile Adunarilor Generale ale Baroului Bucuresti din anul 2019:

Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 05.11.2019, in baza dispozitiilor art. 42 din Legea nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat si a art. 232 din Statutul profesiei de avocat, s-a sesizat din oficiu si a

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Baba rada date 9 November 2019 16:27 0

Absenta mea e o forma de manifestare si ea. De dezaprobare asupra a ceea ce se intampla in baroul Bucuresti. In primul rand, mi se pare aberant, ca un consilier sa fie platit cu cate 8000 de lei pentru o prezenta la 6 sedinte pe luna ( in conditiile im care sunt avocati im Bucuresti cu venituri mult, mult mai mici) si in al doilea rand pentru servilismul de care au dat dovada in materia celebrelor protocoale si pentru orice reactie desi in mod evident avocatii din Bucuresti au fost cei mai afectati de acestea. Ca atare, dle Decan, care e venitul dvs lunar si doi, MAI RASFIRATI BAIETI!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.