Avizul CSM pentru procurorul Felix Oliver Banila (Hotararea)

Data: 11 June 2018, 13:28 | autor: L.J. | 0 comentarii | 716 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a publicat hotararea prin care a avizat favorabil propunerea ministrului Justitiei Tudorel Toader de numire a procurorului Felix Oliver Banila (foto) in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.


CSM arata in Hotararea nr. 232 din 5 iunie 2018 ca procurorul Felix Oliver Banila a identificat solutii pentru imbunatatirea activitatii DIICOT. De asemenea, in interviul sustinut in fata Sectiei pentru procurori a CSM, procurorul Banila a prezentat o viziune de ansamblu asupra activitatii Directiei:

"Din cuprinsul prestatiei domnului procuror, la sustinerea interviului in fata sectiei, rezulta ca acesta a dat dovada de profesionalism, de o buna cunoastere a sistemului judiciar si a problemelor reale cu care se confrunta acesta, prezentand o viziune de ansamblu asupra activitatii DIICOT si identificand solutii pentru imbunatatirea activitatii structurii. Nu in ultimul rand, lucrarile prezentate indeplinesc cerintele de calitate redate prin coerenta de exprimare in argumentarea clara si logica in expunerea completa a datelor”.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.