Augustin Lazar, fata in fata cu Tudorel Toader

Data: 25 October 2018, 11:57 | autor: L.J. | 0 comentarii | 423 afisari

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliul Superior al Magistraturii a stabilit ca solicitarea ministrului Justitiei de avizare a revocarii din functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a lui Augustin Lazar (foto) sa fie analizata in sedinta din data de 13 noiembrie 2018, ora 10.00.


Sedinta va fi una extrem de interesanta, in conditiile in care Augustin Lazar si Tudorel Toader se vor afla fata in fata, primul urmand sa se apere, iar cel de-al doilea sa isi sustina acuzatiile.

Avizul motivat va fi inaintat Ministerului Justitiei la data de 21 noiembrie 2018.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declansat miercuri, 24 octombrie 2018, procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General. Ministrul a declarat ca raportul de evaluare a magistratului are 63 de pagini si a fost redactat in baza articolului 132 din Constitutia Romaniei, care prevede la alineatul 1 ca „procurorii isi desfasoara activitatea potrivit principiului legalitatii, al impartialitatii si al controlului ierarhic, sub autoritatea ministrului justitiei”.
Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.