Asociatia Magistratilor il nimiceste pe Augustin Lazar in scandalul Aiud

Data: 10 April 2019, 15:38 | autor: L.J. | 0 comentarii | 905 afisari

Asociatia Magistratilor din Romania – condusa de judecatoarea Andreea Ciuca (foto) – il nimiceste pe Procurorul General Augustin Lazar in legatura cu dublul refuz al acestuia de a propune eliberarea detinutului politic Iulius Filip din Penitenciarul Aiud.


AMR a luat atitudine miercuri, 10 aprilie 2019, emitand un comunicat de presa in care demonteaza pretextele invocate de Lazar, potrivit carora acesta, ca presedinte al comisiei de liberari conditionate, verifica strict „chestiuni tehnice”. In acest sens, Asociatia Magistratilor evidentiaza insasi natura politica a condamnarii primite de catre disidentul anticomunist Iulius Filip, trimis dupa gratii pentru „propaganda impotriva oranduirii socialiste”. Alt argument invocat de catre AMR se refera la insasi mentiunea scrisa de comisia lui Lazar (cum ca detinutul „nu a dat dovezi de indreptare”), mentiune peste care nu ar fi putut sa treaca judecatorul pe masa caruia ajungea dosarul.

Cu o amara ironie, ONG-ul condus de catre Andreea Ciuca lanseaza ipoteza ca faptele lui Augustin Lazar din dosarul lui Iulius Filip ar fi putut

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.