Ar trebui sau nu limitat numarul mandatelor de consilier in Baroul Bucuresti?

Data: 12 September 2019, 13:32 | autor: L.J. | 0 comentarii | 345 afisari

Ar trebui sau nu sa fie limitat numarul mandatelor pe care un avocat le poate avea intr-o functie de consilier intr cadrul unui barou? Mai cu seama, in Baroul Bucuresti. Problema a fost ridicata de avocatul Sorin Maduta si disecata apoi de catre avocatul Mihnea Stoica (foto), care candideaza pentru un post de consilier in Baroul Bucuresti.


Intr-un amplu mesaj publicat pe Facebook miercuri, 11 septembrie 2019 (care a starnit o dezbatere intensa in randul avocatilor), Mihnea Stoica aminteste ca „functiile deliberative din organele colegiale nu cunosc limitarea numarului de mandate, spre deosebire de functiile executive”. In acest context, avocatul Stoica da ca exemplu diferenta dintre un presedinte de tara si parlamentarii din acelasi stat: primul, spre deosebire de ceilalti, are dreptul doar la un numar limitat de mandate.

Pe scurt, avocatul Stoica marturiseste ca


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.