Anuntul CSM privind posturile de experti intr-un proiect pe fonduri europene

Data: 29 November 2018, 18:10 | autor: L.J. | 0 comentarii | 238 afisari

Au ramas neocupate trei dintre cele patru posturi de experti anuntate de Consiliul Superior al Magistraturii – condus de judecatoarea Simona Marcu (foto) – pe data de 15 noiembrie 2018, in cadrul proiectului „TAEJ – Transparenta, accesibilitate si educatie juridica prin imbunatatirea comunicarii publice la nivelul sistemului judiciar” (cod SIPOCA 454 / cod MySMIS2014 + 118765).


Cei patru erau chemati sa participe la subactivitatile 4.1 si 4.2 din proiectul legat de elaborarea si prezentarea Ghidului de bune practici privind relatia sistemului judiciar cu mass media (click aici pentru a citi).

Subactivitatea 4.1 consta in organizarea unor workshop-uri avand ca scop asigurarea premiselor pentru dezbaterea necesara elaborarii ghidurilor de bune practici. Subactivitatea 4.2 presupune organizarea unor evenimente al caror scop este prezentarea si diseminarea acestor ghiduri.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.