Anuntul CCR privind sesizarea lui Iohannis

Data: 03 august 2018, 15:46 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2122 afisari

Curtea Constitutionala a Romaniei condusa de Valer Dorneanu (foto) a anuntat vineri, 3 iulie 2018, ca in urma sesizarii de catre Presedintele Romaniei cu o ”cerere de solutionare a unui conflict juridic de natura constitutionala dintre Prim-ministrul Romaniei si Presedintele Romaniei”, a fost stabilit termenul de 14 august 2018.


Potrivit CCR, inauntrul acestui termen partile aflate in conflict isi pot exprima, in scris, punctul de vedere asupra continutului conflictului si a eventualelor cai de solutionare a acestuia. CCR anuntat ca termenul pentru sedinta de judecata va fi stabilit la o data ulterioara.
Presedintele Iohannis contesta decizia premierului Vicorica Dancila de a-l desemna prim-ministru interimar pe vicepremierul Paul Stanescu, pe perioada 6-13 august 2018, cand actualul sef al Executivului se afla in concediu.

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.