Anunt important pentru avocatii stagiari

Data: 14 februarie 2020, 15:33 | autor: L.J. | 0 comentarii | 498 afisari

Baroul Bucuresti anunta ca Balul Avocatilor Stagiari, Editia 2020, va avea loc pe 11 aprilie, in Sala Unirii a Palatului Parlamentului, incepand cu ora 18.30.


 In sedinta Consiliului Baroului Bucuresti s-a decis ca, in colaborare cu avocatii stagiari, sa se organizeze o noua editie a Balului, la care sunt invitati sa participe avocatii stagiari si indrumatorii acestora, precum si avocati din Bucuresti, in limita locurilor disponibile:

“Baroul Bucuresti va suporta in cota de 1/2 costurile ocazionate de eveniment, urmand ca diferenta sa fie acoperita prin contributia participantilor, respectiv 100 lei/persoana.

Pretul unui bilet include cina, open bar si programul social. Biletele vor putea fi achitate la casieria Baroului Bucuresti.

Formele de exercitare a profesiei sunt invitate sa contribuie prin sponsorizari, urmand a beneficia de promovare pe site-ul baroului si la locatia evenimentului”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.