Anunt despre conducerea CSM

Data: 04 December 2019, 12:41 | autor: L.J. | 0 comentarii | 343 afisari

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii condus de Lia Savonea (foto) se va intruni in sedinta in 10 decembrie 2019.


 Ultima sedinta a avut loc in 22 octombrie 2019. Insa in sedinta din 10 decembrie nu se va discuta despre validarea procuroarei Adina Florea la conducerea Sectiei pentru investigarea magistratilor, subiect care a fost amanat de mai multe ori pana acum.

Astfel, in sedinta din 10 decembrie 2019 se va prezenta Raportul de activitate al Consiliului Superior al Magistraturii pe anul 2019, si va fi aleasa noua conducere. In prezent, Lia Savonea este presedinta CSM, iar procurorul Nicolae Solomon este vicepresedintele acestui for.
Conducerea din anii anteriori a fost formată din Simona Marcu - Cristian Ban, in 2018 si Mariana Ghena - Codruţ Olaru, in 2017. Acestia nu mai pot fi alesi.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.