Anul incepe bine pentru avocatii din Galati (Document)

Data: 13 ianuarie 2020, 13:28 | autor: L.J. | 0 comentarii | 474 afisari

Anul 2020 a debutat cu o veste buna pentru avocatii din Baroul Galati. Totul s-a aflat vineri, 10 ianuarie 2020.


Mai precis, Curtea de Apel Galati – condusa de judecatorul Cosmin-Razvan Mihaila (foto) – a digitalizat publicatiile inregistrate in fondul de carte al instantei, incarcandu-le pe site, precum si pe pagina de Facebook.

Comunicatul CA Galati adresat Baroului Galati (vezi facsimil):

Avem placerea sa va informam ca la nivelul Curtii de Apel Galati, Compartimentul documentare si biblioteca pune la dispozitia avocatilor, consilierilor juridici, expertilor judiciari, contabili si tehnici, publicatiile inregistrate in fondul de carte al instantei.

In acest sens, pe portaul Curtii de Apel Galati, la sectiunea 'informatii de interes public' si pe pagina de Facebook a instantei, se afla publicata situatia fondului de carte aflat in gestiunea instantei, situatie care se regaseste si in format tiparit in cadrul Centrului de Primire Actiuni, Documente si Consultare Dosare.

Persoanele interesate pot studia cartile, in functie de disponibilitatea acestora la momentul solicitarii si in functie de spatiul disponibil, in timpul programului cu publicul, in incinta Centrului de Primire Actiuni, Documente si Consultare Dosare – Camera P3, pe baza unei cereri.

Se pot face copii de pe cartile solicitate la centrul de copiere privat, aflat la demisolul Palatului de Justitie, sau se pot efectua poze cu dispozitive de fotografiere.

Precizam ca publicatiile bibliotecii Curtii de Apel Galati nu pot fi imprumutate pentru studiu la domiciliu”.


Sursa foto: Adevarul.ro

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.