ANABI organizeaza primele licitatii publice pentru valorificarea bunurilor mobile indisponibilizate in proceduri judiciare penale

Data: 13 July 2017, 16:46 | autor: L.J. | 0 comentarii | 364 afisari

 

Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), condusa de directorul general Cornel Virgiliu Calinescu (foto), a dat publicitatii joi, 13 iule 2017, un comunicat de presa cu privire la solicitari privind valorificarea urmatoarelor bunuri mobile: o aeronava CESSNA, 237 de autoturisme, 4 autovehicule tip ATV, autoutilitara IVECO MAGIRUS (autotractor), cisterna semiremorca, produse electronice si electrocasnice, articole de imbracaminte, 24,17 m3 de material lemnos, 40 de containere cu role de tabla si 43,13 tone minereu de mangan.


Iata comunicatul ANAB:

”In prima jumatate a anului 2017, Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a fost sesizata cu solicitari privind valorificarea urmatoarelor bunuri mobile: o aeronava CESSNA, 237 de autoturisme, 4 autovehicule tip ATV, autoutilitara IVECO MAGIRUS (autotractor), cisterna semiremorca, produse electronice si electrocasnice, articole de imbracaminte, 24,17 m3 de material lemnos, 40 de containere cu role de tabla si 43,13 tone minereu de mangan.

Toate aceste bunuri se afla in procedurile legale de evaluare, urmand organizarea licitatiilor publice.

In conformitate cu prevederile art. 29 alin (1) din Legea 318/2015, din dispozitia procurorului, a judecatorului de drepturi si libertati sau a instantei de judecata, ANABI procedeaza la valorificarea de indata a bunurilor mobile sechestrate, in cazurile prevazute de art. 2521 din Codul de Procedura Penala.

Principiile dupa care se desfasoara activitatea Agentiei sunt legalitatea, confidentialitatea, integritatea, autonomia operationala, celeritatea, eficienta si respectarea drepturilor si intereselor legitime ale proprietarilor, ale titularilor altor drepturi asupra bunurilor si ale tertilor (Art. 5. – Legea 318/2015)

Informatii suplimentare privind aceste demersuri pot fi gasite aici:

portalul Agentiei: anabi.just.ro (sectiunea licitatii publice);

e-mail: licitatii.anabi@just.ro;

Facebook: Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (https://www.facebook.com/ANABIMJ/)”

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.