AMR si APR, replica devastatoare pentru Iohannis in legatura cu Girbovan

Data: 04 September 2019, 15:05 | autor: L.J. | 0 comentarii | 622 afisari

Asociatia Magistratilor din Romania – condusa de judecatoarea Andreea Ciuca (foto stanga) – si Asociatia Procurorilor din Romania – condusa de procuroarea Elena Iordache (foto dreapta) – i-au dat miercuri, 4 septembrie 2019, o replica devastatoare presedintelui Klaus Iohannis.


Pozitia AMR-APR vine in contextul respingerii de catre Iohannis a judecatoarei Dana Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei, precum si ca urmare a criticilor virulente formulate de primul om in stat la adresa Sectiei pentru judecatori a CSM, care isi exprimase sustinerea fata de Girbovan (click aici pentru a citi).

Mai precis, asociatiile profesionale ii reproseaza presedintelui Romaniei afirmatiile care nu pot duce „decat la escaladarea invrajbirii dintre noi, ce nu serveste nici justitiei, nici magistratilor, ci tocmai politicului, cu trimitere la binecunoscutul 'divide et impera'.

De asemenea, AMR si APR il prezinta pe Klaus Iohannis drept o persoana cu „program electoral”, care face o „incercare de distorsionare a realitatii”.

Colateral, cele doua ONG-uri fac aluzie la judecatorul Vasilica-Cristi Danilet de la Tribunalul Cluj, la care se refera cu formula

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.