Alistar ii desfiinteaza in 8 pasi pe magistratii-activisti

Data: 14 May 2019, 13:27 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1411 afisari

Reprezentantul societatii civile in CSM Victor Alistar (foto) ii desfiinteaza in opt pasi pe magistratii-activisti.


Profesorul universitar a luat atitudine marti, 14 mai 2019, impotriva acelor judecatori si procurori care intruchipeaza „magistratul de tip nou”, care „cheama la lupta de clasa sau de casta” si care „si-au asumat rol de propagandisti activi in mediul politic”, la fel ca inaintasii lor din 1948.

Anul 1948 nu este intamplator invocat, in conditiile in care noaptea dinspre 14 spre 15 mai a marcat inceputul arestarilor politice de dupa proclamarea Republicii Populare Romane, peste 15.000 de tineri din toata tara fiind aruncati in inchisorile comuniste.

Mentionam ca Legea nr. 127/2017 a instituit data de 14 mai drept Ziua nationala de cinstire a martirilor din temnitele comuniste.

Marea masa tacuta, onesta si echilibrata a magistratilor poate sa nu permita derapajele unor falsi lideri care se folosesc de sistemul judiciar pentru interesele si ideologiile lor partizane si poate sa nu permita ocuparea ideologica a justitiei sau deturnarea de la rolul si menirea sa”, subliniaza Alistar.

In acest context, membrul CSM lanseaza un set de

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Ioan Barbatei date 14 May 2019 15:34 0

ASTIA TREBUIE EXCLUSI DIN MAGISTRATURA...

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.