ADMITERE LA INM 2016 - Rezultatul verificarii conditiilor de inscriere si programul primei etape

Data: 31 August 2016, 13:56 | autor: A.P. | 0 comentarii | 1338 afisari

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii, miercuri 31 august 2016, tabelul final cu rezultatul verificarii conditiilor de inscriere la concursul de admitere la INM din perioada 5 iulie - 13 octombrie 2016, precum si programul de desfasurare a probei de verificare a cunostintelor juridice.


>>Tabelul final cu rezultatul verificarii conditiilor de inscriere la concursul de admitere la INM

>>Programul de desfasurare a probei de verificare a cunostintelor juridice

Proba eliminatorie tip grila de verificare a cunostintelor juridice din cadrul primei etape a concursului de admitere la Institutul National al Magistraturii va avea loc la data de 4 septembrie 2016, cu inceperea de la ora 9:00, la Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucuresti.

Urmatoarea proba a concursului - proba scrisa eliminatorie (tip grila) de verificare a rationamentului logic - este programata pentru 18 septembrie 2016, iar interviul va fi sustinut in perioada 12-25 octombrie 2016.

foto: agerpres.ro

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.