Admitere la INM 2016. Rezultatele verificarii conditiilor de inscriere la concurs

Data: 19 August 2016, 16:56 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1986 afisari

Institutul National al Magistraturii a publicat, vineri 19 august 2016, rezultatele verificarii conditiilor de inscriere la concursul de admitere la INM.


Potrivit INM, la concurs s-au inscris 2770 de candidati dintre care 15 s-au retras, iar doi au fost respinsi pentru neindeplinirea conditiilor prevazute de art. 14 alin. (2) lit. c) din Legea nr. 303/2004 privind cazierul fiscal.

Candidatii respinsi in urma verificarii conditiilor de inscriere la concurs pot formula contestatii in termen de 48 de ore de la publicarea listei cu rezultate, la tribunale si parchetele de pe langa acestea. Contestatiile vor fi solutionate prin hotarare definitiva a Plenului CSM.

Concursul de admitere la INM incepe in 4 septembrie 2016 cu proba scrisa eliminatorie, tip grila, de verificare a cunostintelor juridice la materiile drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal. Concursul continua cu testul de verificare a rationamentului logic (18 septembrie 2016), urmat de sustinerea interviului (12 octombrie – 25 octombrie 2016).

Admiterea la INM se organizeaza pentru ocuparea unui numar de 200 de locuri de auditori de justitie, respectiv, 130 pentru ocuparea functiei de judecator si 70 pentru ocuparea functiei de procuror.

>>Rezultatele

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.