Admitere la INM 2016. Rezultatele obtinute de candidati la proba de verificare a cunostintelor juridice (rata de promovare – 11,7%)

Data: 09 September 2016, 18:18 | autor: C.G. | 0 comentarii | 2548 afisari

Institutul National al Magistraturii a publicat, vineri 9 septembrie 2016, rezultatele obtinute la proba de verificare a cunostintelor juridice – proba eliminatorie – de candidatii inscrisi in examenul de admitere la INM.


Potrivit rezultatelor, dintre cei 2.647 de candidati care au sustinut testul, doar 312 au obtinut minimul de 70 de puncte necesar pentru a fi declarati admisi la aceasta proba. Astfel, rata de promovare este de 11,7%.

In 2015, dintre cei 3.167 de candidati inscrisi la concursul de admitere la INM, 425 au reusit sa obtina punctajul minim de admitere la proba de verificare a cunostintelor juridice, in timp ce 2.742 de candidati au fost respinsi.

Potrivit INM, candidatii pot contesta punctajul obtinut in termen de 3 zile de la data publicarii rezultatelor.

>>Rezultatele

>>Anuntul INM privind depunerea contestatiilor

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.