Actiune disciplinara impotriva procurorului sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea

Data: 05 April 2018, 18:03 | autor: L.J. | 0 comentarii | 550 afisari

 

Inspectia Judiciara a anuntat, joi 5 aprilie 2018, exercitarea actiunii disciplinare fata de procurorul sef al Serviciului Teritorial Ploiesti al Directiei Nationale Anticoruptie, Lucian Gabriel Onea (foto). Acesta este vizat de posibila comitere a abaterii disciplinare constand in exercitarea functiei cu rea credinta, prevazuta de art. 99 lit. t) teza I, din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor.


Totodata, Inspectia Judiciara a dispus exercitarea actiunii disciplinare fata de procurorul Mircea Negulescu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, suspendat din functie, si procurorul Alfred Virgiliu Savu, procuror la Serviciul Teritorial Ploiesti al Directiei Nationale Anticoruptie, pentru nerespectarea secretului deliberarii sau a confidentialitatii lucrarilor care au acest caracter si exercitarea functiei cu grava neglijenta, abateri disciplinare prevazute de art. 99 lit. j) si t) teza a II-a din Legea nr. 303/2004.

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.