ACORD DE RECUNOASTERE RESPINS – Sentinta Tribunalului Bucuresti prin care dosarul a fost trimis procurorului in vederea continuarii urmaririi penale: ”Instanta nu poate verifica obiectul acordului, respectiv indeplinirea conditiilor de existenta ale infractiunii cu privire la care a fost sesizata”

Data: 30 October 2018, 12:04 | autor: L.J. | 0 comentarii | 301 afisari

Tribunalul Bucuresti a respins in 19.04.2018 acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat in dosarul de urmarire penala al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala - si a trimis dosarul procurorului in vederea continuarii urmaririi penale.
Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala – Sectia de Combatere a Infractiunilor de Terorism si a Criminalitatii Informatice a solicitat admiterea acordului de recunoastere a vinovatiei incheiat cu inculpata..., cercetata in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunilor de transfer neautorizat de date informatice prev. de art. 364 din Codul penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal, pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani si divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice prev. de art. 304 alin. 2 din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal, pedepsita cu inchisoarea de la o luna la 1 an sau amenda.
In fapt, s-au retinut urmatoarele:
La data de...a fost inregistrata la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala, plangerea formulata de reprezentantul legal al persoanei vatamate... din care rezulta ca persoane necunoscute au accesat fara drept reteaua de calculatoare a... din care au sustras doua documente cu caracter intern scanate care au fost, ulterior, publicate pe blogul....
Din cuprinsul plangerii rezulta ca... isi proteja sistemul informatic prin masuri standard de securitate (parole, coduri de acces sau criptare), dar si prin stabilirea unor politici de securitate adecvate, care sa previna diseminarea neautorizata a documentelor si informatiilor cu caracter intern.

Minuta Tribunalului Bucuresti:

“In numele legii

Hotaraste:

 


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.