ACORD DE INTERNARE PENTRU STABILIREA DISCERNAMANTULUI SUSPECTULUI. CAZUL ADRIAN ZGLOBIU – Procesul-verbal din 27.05.2014 intocmit intre procurorul Teodor Nita, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, si suspectul Adrian Zglobiu, in vederea internarii voluntare si a examinarii psihiatrice complexe. Aplicarea art. 184 CPP (expertiza medico-legala psihiatrica)

Data: 31 August 2015, 16:44 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1090 afisari

Prin procesul-verbal intocmit in data de 27 mai 2014, Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta-Sectia de urmarire penala a luat act de acordul suspectului Adrian Zglobiu, cercetat in dosarul nr. 571/P/2014 sub aspectul savarsirii infractiunilor de loviri sau alte violente si tulburare a ordinii si linistii publice, avand ca efect internarea acestuia pe o durata determinata de 7 zile pentru a fi supus unei examinari psihiatrice complexe in vederea stabilirii discernamantului la momentul savarsirii faptei.


proc. Teodor NITA

Extras din procesul-verbal:

"Potrivit relatiilor furnizate de medicul legist, este necesara o examinare complexa, ce necesita internarea medicala a suspectului pentru o durata determinata de 7 zile.

Pe cale de consecinta, am chemat la aceasta unitate de parchet suspectul, caruia i-am adus la cunostinta despre disp. art. 184 NCPP.

Astfel, suspectul este incunostiintat ca, in caz ca nu-si da acordul voluntar la internare, va fi sesizat judecatorul de drepturi si libertati cu propunere de internare nevoluntara pentru maximum 30 de zile.

Suspectul este asistat de avocat Cuturicu Florentina.

Am luat act ca acesta, in prezenta avocatului, declara ca opteaza pentru varianta internarii pentru 7 zile, nedorind ca sa fie trimis la judecator".

>>Procesul-verbal intocmit de procurorul Teodor Nita, in dosarul nr. 571/P/2014

In acelasi dosar:

>>Rechizitoriul procurorului PT Constanta Teodor Nita pentru trimiterea in judecata a inculpatului Adrian Zglobiu

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.