Academia Romana, executata silit de un avocat

Data: 16 April 2018, 13:10 | autor: L.J. | 0 comentarii | 693 afisari

Academia Romana a fost executata silit de avocatul Lucian Pitaru cu care institutia a incheiat in 2006 un contract de asistenta juridica, iar acesta a vandut la licitatie o suprafata de 3.418,5380 de hectare teren cu vegetatie forestiera, proprietate a institutiei.


Academia Romana arata intr-un comunicat de presa ca a denuntat unilateral contractul respectiv intrucat “succesul nu a fost atins, iar pe rolul Tribunalului Bucuresti a fost promovat dosarul nr. 33192/3/2017 avand ca obiect constatarea nulitatii absolute a contractului in cauza”, insa, cu toate acestea,terenul a fost vandut, pentru plata in natura a pretinsului onorariu de succes. Academia Romana a mai anuntat ca DNA face cercetari in cauza.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.