A venit sa fim impreuna si sa ne asumam responsabilitatea de a fi romani si cetateni ai Romaniei!

Data: 07 January 2019, 11:57 | autor: Av. Dan CHITIC | 3 comentarii | 683 afisari

Dragi prieteni,

Din indarjirea luptei impotriva sistemului, din durerea si frustrarile provocate de pierderea resurselor si bogatiilor nationale si din incapatanarea de a pastra cultura si traditiile acestui neam s-a nascut o noua miscare politica: Partidul Alianta Nationala.


Primul partid cu o linie politica National Conservatoare si Suveranista asumata.

Noi, membrii fondatori, am spus de ani de zile deja #intaiRomania! Am spus ca cetateanul si dreptrurile lui trebuie sa fie prioritatea nationala! Am spus ca persoana umana nu se poate dezvolta si inflori decat intr-o societate si intr-un cadru cultural si traditional care sa ii ofere identitate si repere imuabile. Am spus ca suntem obligati sa aparam si sa incurajam capitalul romanesc si sa obligam multinationalele sa plateasca impozite la nivelul ponderii lor in economia Romaniei. Am spus ca sistemul care a subminat si sabotat aceasta natiune trebuie demantelat, trebuie anihilat, urmand sa reconstruim din temelii niste institutii care sa serveasca aceasta tara! Am spus ca de la cei mai inalti reprezentanti ai statului roman care au tradat si reprimat cetatenii acestei tari, pana la ultimele cozi de topor, oriunde s-ar afla acestea, trebuie sa plateasca pentru raul facut acestui neam.

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Victor date 7 January 2019 17:52 0

Ma bu******ca romanii ibcep sa se trezrasca, ca a venit vremea ca cei care o sa ne reprezinte sr faca ceva si pentru tara si neamul asta... Domnule Chitic, va doresc multa putere si rabdare cu romanii, pentru ca nu va fi usor sa ii mobilizati, sa ii determinati sa priveasca si mai departe de ,,plada cu minuni" ce o vor primi se la ceilalti competitori, cate vor face ,,orice" sa isi păstreze favoririle...

# Pop Adrian date 7 January 2019 12:50 0

Voi spune doar atât : în sfârșit !!! Susțin...

# Stoca Geoge date 7 January 2019 12:14 0

Înscrieri?

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.