31 de avocati din Baroul Bucuresti au cerut sprijin

Data: 02 April 2020, 11:41 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1358 afisari

Baroul Bucuresti anunta ca s-a decis infiintarea unui cont destinat ajutorarii avocatilor din Baroul Bucuresti care intampina dificultati majore ca urmare a situatiei generate de pandemia COVID 19.Potrivit Baroului Bucuresti, pana in prezent, un numar de 31 de avocati au solicitat sprijin.

Iata comunicatul Baroului Bucuresti

"Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 24.03.2020, a hotarat infiintarea unui cont destinat ajutorarii avocatilor din Baroul Bucuresti care intampina dificultati majore ca urmare a situatiei generate de pandemia COVID 19.

Astfel, a fost deschis la BCR – Sucursala Lipscani un cont cu destinatie speciala avand denumirea de "UNITATEA SI INTRAJUTORATEA AVOCATILOR DIN BAROUL BUCURESTI", cu IBAN nr. RO29RNCB0090005630040016, titular BAROUL BUCURESTI.

Avocatii sunt invitati sa contribuie cu donatii pentru a veni in sprijinul confratilor care se confrunta cu grave probleme financiare in aceasta perioada.

Pana in prezent, un numar de 31 de avocati din Baroul Bucuresti au solicitat sprijin, in diverse forme, din partea baroului, urmand ca, pe masura alimentarii fondului de intrajutorare sa se solutioneze cererile, de la caz la caz, prin decizie a Consiliului, pe baza motivelor si a dovezilor transmise, pe cale electronica, de catre avocati".

 

Comentarii

# Radu Serban date 6 April 2020 16:19 0

Parcă plăteam lunar un fond de solidaritate. De ce nu sunt ajutați de acolo?

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.