21 de judecatori si procurori se pensioneaza (Lista)

Data: 12 June 2018, 13:14 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1903 afisari

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii condus de judecatoarea Simona Marcu (foto) va lua in discutie, in sedinta din 14 iunie 2018, cererile de pensionare a 21 de procurori si judecatori.


Printre cei care doresc sa-si incheie activitatea se numara procurorul Liviu Popescu de la PICCJ, Sectia de resurse umane si documentare, procurorii DIICOT Maria Axinte si Nicolae Petrosel, Mircea Petrescu, procuror la PICCJ.

Si judecatorii Elena Adriana Bajan de la Curtea de Apel Bucuresti, Gina Achim de la Curtea de Apel Pitesti, Vasile Mos de la Tribunalul Brasov sau Aurelia Danciu de la Tribunalul Arges cer CSM sa le aprobe pensionarea.

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Boagiu date 17 June 2018 08:23 0

Am o nedumerire: Procurorii si judecatorii se pot pensiona *la cerere,inaintea implinirii varstei ,pt.alte motive, inafara celor de sanatate? - Ce legatura exista intre *independentz justitiei*si raspunderea pentru consecntele activitatii D-lor,care afecteaza grav insasi existenta individului(*drepturile omului*)?

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.