17 procurori vor sa intre in DNA (Lista)

Data: 13 March 2019, 14:28 | autor: L.J. | 0 comentarii | 623 afisari

17 procurori s-au inscris la concursul pentru ocuparea unor functii de executie in Directia Nationala Anticoruptie, condusa de Calin Nistor (foto).


CSM a publicat miercuri, 13 martie 2019, tabelul cu candidatii care indeplinesc conditiile legale de participare la concurs. Dintre acestia, 15 merg mai departe.

Un singur candidat a fost respins, pentru neindeplinirea uneia dintre conditiile prevazute in art. 87 alin. 2 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Este vorba despre Liviu Balan, de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova.

Textul de act normativ invocat:

Pentru a fi numiti in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, procurorii trebuie sa nu fi fost sanctionati disciplinar, sa aiba o buna pregatire profesionala, o conduita morala ireprosabila, cel putin 10 ani vechime in functia de procuror sau judecator si sa fi fost declarati admisi in urma unui concurs organizat de catre comisia constituita in acest scop”.

Dintre cei 17 candidati, 7 provin de la parchete de pe langa tribunale, 6 de la parchete de pe langa curti de apel, iar 4 de la parchete de pe langa judecatorii.

In alta ordine de idei, o procuroare si-a retras candidatura. Este vorba despre

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.