10 pe linie pentru un judecator enervat de Danilet (Documente)

Data: 13 June 2019, 12:36 | autor: L.J. | 2 comentarii | 3533 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat miercuri, 12 iunie 2019, rezultatele obtinute de catre judecatorii care candideaza pentru functii de conducere la nivelul mai multor instante.


Este vorba despre rezultatele la testarea scrisa privind managementul, comunicarea si resursele umane. Rezultatele primei probe (respectiv sustinerea proiectului de management) au fost publicate pe 8 iunie.

Asa cum puteti vedea in documentele atasate la finalul articolului, un singur candidat a reusit sa obtina nota 10 la ambele probe. Este vorba despre judecatorul Cristinel Grosu (foto), vicepresedintele Curtii de Apel Suceava, cel care acum candideaza pentru postul de presedinte al aceleiasi instante.

La inceputul lunii martie, Cristinel Grosu s-a numarat printre cei 31 de presedinti si vicepresedinti de curti de apel semnatari ai unei scrisori de protest in legatura cu felul in care judecatorul Vasilica-Cristi Danilet, de la Tribunalul Cluj, intelegea sa se erijeze in reprezentant al intregii magistraturi romanesti, Danilet intentionand sa mearga la Bruxelles cu alti 30 de judecatori si procurori, spre a li se plange autoritatilor europene de modificarile aduse de Guvern legilor justitiei prin OUG 7/2019.

Revenind in prezent, trebuie sa spunem ca la a doua proba a concursului de promovare (respectiv managementul, comunicarea si resursele umane) a mai fost obtinuta o nota de 10, de catre

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Vasile Coman date 17 June 2019 12:03 0

Suceava,prin educatie si traditie, are judecatori corecti, cu respect fata de lege si adevar. As multumi pe aceasta cale, modului profesionist in care mi-au solutionat o cauza in anul 2008. Nu-i voi uita niciodata pe judecatorii Curtii de Apel Suceava : Gretner Ioan Artur, Axinte Viorica si Andronic Tatiana Luisa. Apoi, au preluat falsificarile de dosare, cei din arealul Curtii de Apel Cluj. Din falsificare in falsificare, cu comportament de hiene enumar judecatorii : Simon Mariana, Soare Anda, V.V.Andries, Chitidean Valentin, si multi altii, uitati in functii de pe vremea lui Stalin...

# Aurel date 13 June 2019 16:47 0

Felicitari pentru publicare!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.